Thomas Breistein - Right To Play

Thomas Breistein

Program Development Manager, Right To Play Norge
Thomas Breistein

Thomas Breistein har jobbat inom Right To Play sedan 2006. Han arbetar som Program Development Manager på det norska kontoret och stöttar Right To Play Sverige med sin kompetens.


Hans första projekt i Right To Play var som projektsamordnare i ett kongolesiskt flyktingläger i Tanzania. Därefter har han hunnit jobba både som regionchef och utbildningsansvarig i Kampala, Uganda och på Right To Plays huvudkontor i Toronto, Kanada innan han flyttade tillbaka till Norge och riktade in sig på ensamkommande, nyanlända ungdomar.

Thomas har en bakgrund inom undervisning, sport och barnutveckling. Han är utbildad idrottslärare och har också själv spelat fotboll i många år. Innan han började arbeta på Right To Play volontärarbetade han som idrottsledare i Opuwo, Namibia. Thomas långa erfarenhet av arbete med ungdomar runt om i världen ger honom en omfattande insikt i ungdomarnas utmaningar oavsett om platsen är i ungdomarnas hemland, i flyktingläger eller i deras nya hemland. Hans engagemang, utbildning och intresse för ungdomar och idrott ger honom medlen att ta sig an utmaningarna.

Kontakt: tbreistein@righttoplay.com

 

Tillbaka till Medarbetare.