Rezan Kardas - Right To Play Sverige

Rezan Kardas

Communications Officer
Rezan Kardas

Rezan anställdes som strategisk kommunikatör juni 2022 för att utveckla och stärka kommunikationens nyckelroll i Right To Plays viktiga arbete. Kommunikation har alltid legat mig varmt om hjärtat och kan nu spridas till samhället och dess utmaningar!


”För mig är inkludering och integration a och o. Att få säga att jag använder mina kunskaper och erfarenheter för att göra skillnad i samhället är inte bara en dröm som går i uppfyllelse, utan jag ser min yrkesroll som en livsstil som är tillfredsställande. och självuppfyllande!"


Rezan har tidigare studerat strategisk kommunikation vid Lunds universitet och har en bakgrund inom digital kommunikation. Som ung hittade Rezan in i samhället genom idrotten, men såg tidigt att det var svårare för vissa än andra. ”Jag såg ett större avstånd mellan unga med utländsk bakgrund och möjliggörare i samhället. När jag insåg att Right To Play har unga experter som förebilder och broar mellan målgruppen och samhällets aktörer – ville jag vara med på resan." 

 

Kontakt: rkardas@righttoplay.com

Tillbaka till Medarbetare