Frida Olsson - Right To Play Sverige

Frida Olsson

tf. Verksamhetschef
Frida Olsson

Frida anställdes som Program Manager i januari 2018, för att utveckla Right To Play Sveriges verksamhet och säkra nya partnerskap. Sedan 2020 arbetar hon som Program Development Manager och under 2021 är hon tf. Verksamhetschef.


Frida Olsson har under flera år varit med och utvecklat RIght To Plays programverksamhet. Hon kommer tidigare från mediebranschen där hon bland annat jobbat som Exekutiv Producent på TV4 bl.a. med partnerskap och innehåll. Hon har varit ansvarig för kommersiellt tunga produktioner och stora titlar, men även arbetat med välgörenhetsprojekt tillsammans med svenska och internationella organisationer. På fritiden har hon engagerat sig ideellt, både som volontär utomlands och hemma i Sverige. 

"Jobbet på Right To Play är en dröm som går i uppfyllelse! Att få kombinera mina erfarenheter med partnerskapsbyggande i en kommersiell bransch, med mitt stora samhällsengagemang känns spännande" sa Frida när hon rekryterades till organisationen 2018. 

Även Frida har en bakgrund inom idrott och hälsa (om än något lite annorlunda) och delar Right To Plays tro på att idrotten är den perfekta plattformen för effektiv inkludering. Som certifierad yogainstruktör och surfinstruktör har hon bland annat pluggat idrottslära och arbetat mycket med surfintroduktion för barn och unga såväl som för vuxna. Hon är en stark förespråkare för fysisk hälsa som verktyg för psykisk hälsa, och engagerar sig mycket för ökad jämlikhet och jämställdhet inom idrotten och i samhället i stort. 

Kontakt: folsson@righttoplay.com

 

Tillbaka till Medarbetare.