Farshid Arefizade - Right To Play Sverige

Farshid Arefizade

Alumni f.d. Senior Ungdomsledare
Farshid Arefizade

Farshid har varit del av Right To Play sedan starten 2017. Anställd Ungdomsledare var han mellan 2018 och 2020.


Berätta lite om dig själv!

Jag heter Farshid Arefizade, är 20 år och kommer från Afghanistan. Som  person är jag glad, snäll, hjälpsam, generös och tycker om att jobba med folk.  Jag har jobbat som ungdomsledare ungefär ett och ett halvt år och det är väldigt kul att jobba som ungdomsledare för att man lär sig alltid nya saker.

 

Varför är du med i Right To Play?

Jag är med i Right To Play för att det gör att jag känner mig trygg, glad, aktiv, träffar nya  människor och hjälper mig att ha bättre självkänsla samt bättre självförtroende. Jag träffade Anna (vår verksamhetsledare) våren 2016 i Jakobsberg, hon såg ut som en glad, rolig och hjälpsam människa så jag ville vara med.  

Right To Play är bara för ungdomar, för att vi ska hjälpa varanda att kommunicera bättre, känna sig viktig i samhället och ha bättre framtid framför sig.

I Right To Play finns världens finaste människor: ungdomarna, de som jobbar och alla ungdomsledare. Vi är här för att samarbeta, göra skillnad och skapa förändringar för ungdomar, för att vi alla ska klara oss bättre.

 

Vad tycker du är viktigt i din roll som ungdomsledare?

Jag tycker att det är viktigt att vara hjälpsam och glad, och att vara en förebild för andra ungdomar i Right To Play. Där ingår också att alltid komma i tid, vara skötsam, och respektera alla. För mig är de också viktigt att vara en ambassadör för Right To Play och att alltid bära Right To Play loggan med sig, så att säga. Så det är viktigt att vara ansvarsfull med sin roll.

 

Vilka är dina styrkor som ungdomsledare?

Jag är glad, snäll, hjälpsam, generös, punktlig och tycker om att jobba med folk. Jag tar ansvar och lämnar aldrig utan att göra mitt bästa.