Hassan Mozaffar - Right To Play Sverige

Hassan Mozaffar

Projektmedarbetare/Senior Ungdomsledare
Hassan Mozaffar

Hassan är 20 år och har varit med i Right To Play sedan 2018. Ungdomsledare har han varit sedan hösten 2019. Hassan är sedan januari 2021 anställd i projektgruppen i vårt projekt finansierat av Allmänna Arvsfonden.

 


Berätta lite om dig själv!

Hassan heter jag, mina intressen är fotboll, att träna på gym och att engagera mig i organisationer som Right To Play. Jag har varit med i Right To Play sedan 2018 tills nu och blivit ungdomsledare 2019.

 

Varför är du med i RIght To Play? 

För att jag tycker att Right To Play är en plattform där alla är välkomna, får säga sina åsikter och vara aktiva i  organisation. Jag tycker att Right To Play är en viktig organisation och jag har dessutom fått mitt drömjobb med hjälp av Right To Play. Right To Play ser till att det finns många chanser för nyanlända ungdomar att komma i samhället genom våra aktiviteter, och jag skulle rekommendera för alla som tycker om idrott och integration att komma och vara med oss och prova våra aktiviteter.

 

Vad tycker du är viktigt i din roll som ungdomsledare?

Vi som har blivit ungdomsledare har på kort tid lärt oss många nyttiga och viktiga saker. Jag tycker att det är viktigt att inspirera och sprida positiv stämning till andra ungdomar. Jag är även mediaansvarig vilket innebär att jag lägger upp bilder och videor från våra aktiviteter på Instagram, för att sprida vad vi gör och allt bra det leder till.

 

Vilka är dina styrkor?

Mina styrkor är att jag är bra på att jobba i lag och samarbeta med andra. Jag är positiv och vill alltid sprida positiva grejer till andra, vilket jag också är bra på.