Elaha Pirozi - Right To Play Sverige

Elaha Pirozi

Ungdomsledare
Elaha Pirozi

Elaha började som deltagare i Right To Play i februari 2020 och tog steget till Ungdomsledare i oktober 2020.


Berätta lite om dig själv?

Jag tycker om att plugga och särskilt intressant är ekonomi, sport och sociologi. Jag gillar att lära känna nya människor och även att spela fotboll och dansa. På fritiden brukar jag umgås med vänner. Vi kollar på film och jag gillar att prata med dom om politik och nyheter.

Varför är du med i Right To Play?

För att jag vill lära mig nya saker och få nya erfarenheter. Jag vill dela mina idéer med andra och utvecklas tillsammans. Jag gillar samarbete, i Right To Play kan vi ge varandra råd och hjälpas åt. Och jag gillar sällskapet i Right To Play, jag blir alltid imponerad när jag pratar med de andra ungdomarna i Right To Play, det är helt fantastiskt! Jag lär av att lyssna på dom och gillar att dela med mig.

Vad tycker du är viktigt i din roll som ungdomsledare?

Jag är alltid snäll mot alla och jag har respekt för allas idéer och val. Jag vill utvecklas, hjälpa andra att utvecklas och bidra med mina idéer. Mitt fokus är på att vi ska ha roligt och skapa en fin upplevelse tillsammans.

Vilka är dina styrkor som ungdomsledare?

Jag har väldigt höga mål! Jag är en eprson som alltid vill lära mig mer och lyssna på andra. Jag är stark och kämpar väldigt hårt. Jag är även glad, positiv och hjälpsam.