Nyheter - Right To Play Sverige

Nyheter

Här kan du hålla dig uppdaterad på Right To Plays verksamhet i Sverige och globalt.
För löpande aktuella nyheter, följ oss även på Facebook!

Fredag 09/12/22

Vi har blivit med Operativ Chef!

Right To Play utökar nu sitt team i ett spännande skede av organisationsutveckling.
Från 1 december är Karin Asplund ny Operativ Chef på plats!

läs mer »
Fredag 11/11/22

PayPal väljer ut Right To Play Sverige genom deras Community Impact Grant

Administrator

PayPal blir kommande år en viktig partner i vårt arbete att öka ungas sysselsättningsmöjligheter, fysiska och psykiska hälsa samt kraften att driva förändring för sig själva och i samhället i stort!

läs mer »
Tisdag 18/10/22

FÖRSTUDIE OM ETABLERING PÅ ARBETSMARKNADEN FÖR TJEJER MED UTLÄNDSK BAKGRUND

I Stockholm är ungdomsarbetslösheten hög, tjejer med utländsk bakgrund står ofta långt från arbetsmarknaden och vi ser ett behov av mer effektiva arbetsmarknadsinsatser och även ett stort behov av tvärsektoriell samverkan för att bidra till att lösa de komplexa hinder som målgruppen står inför kring deras etablering på arbetsmarknaden. 

läs mer »
Onsdag 05/10/22

Right To Play söker dig som vill ha extrajobb eller praktisera inom kommunikation och filmskapande

Right To Play Sverige har många spännande projekt på gång och söker en engagerad, kreativ och ansvarsfull person som vill göra praktik/extrajobb i en lärorik miljö där du får insyn i och bidra till vårt arbete med att ungdomar får rätt förutsättningar att bli aktiva deltagare i det svenska samhället. Du kommer arbeta kreativt med vår kommunikatör.  

läs mer »
Fredag 23/09/22

UPPSALA UNIVERSITETS FORSKNING OM RIGHT TO PLAY:S ARBETE!

— De var en brygga mellan mig och arbetsmarknaden och det var ett enklare sätt, att de har kontakt med varandra så att jag kunde få det här jobbet.
- Ungdom från Right To Play

Vi släpper nu resultatet av forskningen - här kan du läsa mer!

läs mer »
Måndag 29/08/22

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT - Operativ chef sökes till framtidens Right To Play Sverige!

Vi söker en trygg, självgående och strukturerad verksamhetsledare som brinner för att stärka unga i riskzonen och erfarenhetsbaserat lärande! Rollen som operativ chef är en nyckelposition på Right To Play Sweden. Tillsammans med generalsekreteraren ingår du i ledningsgruppen och är med och leder organisationen framåt.

läs mer »
Torsdag 18/08/22

OS-satsande i vindsurfing Johanna Hjertberg blir Right To Play Sveriges ambassadör!

Right To Play Sweden och den OS-sponsrade vindfoilsurfaren Johanna Hjertberg ska arbeta för att tjejer med utländsk bakgrund ska känna sig säkrare i vattnet – ett avgörande första steg mot att fler ska kunna delta i vattensporter och därmed jämlik hälsa! 

läs mer »
Torsdag 30/06/22

Almedalsveckan är här!

Ta chansen att prata med oss ​​om hur din organisation, arbetsplats eller företag kan bli mer inkluderande, och lönsamt! 

läs mer »
Onsdag 08/06/22

Stockholm Football Cup anställer funktionärer genom Right To Play!

Administrator

Under 4-7 augusti arrangeras Stockholm Football Cup (SFC) för andra gången sedan 2019 och kommer att behöva ett stort antal ledare och funktionärer för att tillsammans skapa Stockholms största fotbollsturnering. Precis som Right To Play brinner Stockholm Football Cup för att idrotten ska vara öppen för alla. Att anställa ungdomar från Right To Plays program och få in mer mångfald i olika positioner i funktionärsorganisationen är därför ett oerhört viktigt steg i rätt riktning!

läs mer »
Onsdag 11/05/22

Träning som leder till jobb – ett samarbete mellan SATS och Right To Play

Administrator

Nu inleds nästa fas i samarbetet mellan SATS och Right To Play – nyanlända unga ska komma närmare arbetsmarknaden genom träning och fysisk aktivitet. 

läs mer »