Glad sommar! - Right To Play Sverige

Tillbaka
  • Dela:

Glad sommar!

Kära Right To Play-vänner!

Första hälften av ett spännande 2020 har passerat och sommaren är här! Vilken omvälvande tid det har varit för oss alla, men genom fokus och genom vår främsta styrka - att ha 10 ungdomar anställda som Ungdomsledare i verksamheten, så har vi snabbt kunnat ställa om med (under omständigheterna) goda resultat. Vi kan nu konstatera att vi är uppe i 257 jobb som förmedlats till ungdomar i vårt program, och till och med i den svåra tid vi nu lever i med Covid-19 har 40 jobb förmedlats.

Sen januari har vi satt igång inte ett, inte två utan TRE nya projekt! Detta med stöd från Allmänna Arvsfonden, Vinnova (Social Innovation del 2) och Kronprinsessparets Stiftelse. I april fick vi vår första Right To Play-bebis och vår Program Manager Frida gick på föräldraledighet. Nikolina kom från Sida och blev vår nya Partnership Manager och vår Seniora Ungdomsledare Rana började som Koordinator på kontoret och har nu lead i det projekt som finansieras av Kronprinsessparets Stiftelse, se mer info om det här. En annan som arbetar med det projektet är vår Ungdomsledare Kadra, läs mer om henne här.

Vi vill också (igen) dela med oss av vår Verksamhetsberättelse för 2019. Som 2018 så är det vår Ungdomsledare Ali som anlitats för att designa den, upplevelsebaserat lärande the Right To Play-way!

Nu blickar vi framåt och ser fram emot en händelserik sommar och höst med givande samarbeten. Vill du vara med på resan mot ett mer inkluderande samhälle och samtidigt bidra till att grymma unga får möjlighet att komma in på arbetsmarknaden? Hör av dig!

Ps. För löpande nyheter, följ oss gärna på Facebook.

Ps 2. Bland annat SVT, ETC och Arbetsmarknadsnytt har uppmärksammat vårt arbete hittills under 2020.