Har ni träffat vår senaste kollega? - Right To Play Sverige

Tillbaka
  • Dela:

Har ni träffat vår senaste kollega?

Vi säger välkommen till Emelie som nyligen kommit in i Right To Play Sveriges team. Emelie kommer att främst jobba tillsammans med våra Ungdomsledare, samt utveckla program och leda projekt mot våra gemensamma mål! 

 

Nu är vi väldigt peppade på att välkomna Emelie in i teamet som tar med sig mycket erfarenhet från att tidigare ha jobbet för och tillsammans med målgruppen, då hon tidigare varit rekryteringsansvarig för att hjälpa nyanlända ungdomar ut i arbetsmarknaden. Hon är utbildad inom mänskliga rättigheter och har även föreläst runt i hela Sverige om hur de globala hållbarhetsmålen strider mot tobaksindustrin. Dessutom har Emelie tidigare varit ideellt engagerad som mentor för nyanlända ungdomar och varit vice ordförande i Röda Korsets Ungdomsförbund.

 

Mer om Emelie är att hon älskar boxning, dricka te och att plantera. Emelie har även i olika omgångar bott utomlands, både i USA och i Kenya.

 

Vi är stolta och glada över att presentera Emelie som det nyaste tillskottet i gänget! Varför inte säga hej till Emelie då också på erohden@righttoplay.com.

 

Foto: