Right To Play söker en Kommunikatör med fokus på grafisk formgivning - Right To Play Sverige

Tillbaka
 • Dela:

Right To Play söker en Kommunikatör med fokus på grafisk formgivning

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Varaktighet: 
Tillträde snarast, till 31 December 2022. Med chans till förlängning.  

Omfattning: 
Visstidsanställning på 50 - 100%. Tjänsten kommer att påverkas beroende på anställningsgrad men nedan beskrivning är för 100%. Tjänsten är i huvudsak placerad på Right To Play Sveriges kontor i Gamla Stan, Stockholm men visst hybridarbete förekommer.  

Lön: 
Vi tillämpar individuell lönesättning och för den här tjänsten gäller 28 000 – 31 000 kr i månaden beroende på utbildning, erfarenheter samt hur väl du matchar tjänsten och oss som organisation.  

Ansökan: 
Maila CV, personligt brev och din portfolio till alindh@righttoplay.com. Ditt personliga brev ska inledas med tre korta punkter som beskriver varför vi ska anställa just dig. Skriv ”Kommunikatör!” i ämnesraden. Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. När rollen är tillsatt tar vi ned annonsen från vår hemsida. 

OM RIGHT TO PLAY 
Right To Play Sverige är en ideell förening som etablerades 2017. I samarbete med kommun, företag, föreningslivet och ungdomarna själva stöttar, utbildar och stärker Right To Play Sverige utrikesfödda och nyanlända ungdomar. Programverksamhetens mål är att öka ungdomarnas anställningsmöjligheter, hälsa samt egenmakt att driva förändring för sig själva och i samhället i stort. Alla våra projekt utgår från ungdomarna – deras styrkor, förutsättningar och behov.
  

BESKRIVNING AV ANSTÄLLNINGEN 

Vi söker dig som både är en fena på grafisk formgivning, som gillar skriva, storytelling och som vill skapa content som gör skillnad. Vi har flera spännande program igång och söker nu en engagerad, kreativ och ansvarsfull Kommunikatör som gillar nya utmaningar, och som trivs i en ganska snabb och föränderlig sektor. Vi erbjuder en lärande miljö där du både kommer arbeta med att sprida de starka resultat som programmen har skapat hittills, samt även ta nästa steg i hur vi löpande kommunicerar kring våra program samt med våra partners (främst företag, stiftelser och kommuner), och att vi gör det grafiskt snyggt! Vi är en liten organisation så hos oss så får en vara beredd på att hjälpa till med högt och lågt. Och vi har en stark tro på att du skapar bäst content genom att uppleva vår verksamhet, och vara en del av den, så vi ser att du löpande är med på de aktiviteter som du sedan ska kommunicera kring. Vi ser inga utmaningar om du skulle vara relativt ny på arbetsmarknaden och kanske inte har full koll på allt, viktigast är att du är pepp och nyfiken. 

HUVUDSAKLIGA UPPGIFTER  

 • Allmänt -Tillsammans med övriga i teamet löpande se hur programmet samt dess aktiviteter och effektmätning kan lyftas i organisationen, på hemsida/kommunikation, i nätverk, för ambassadörer och på event/rättigheter med mål att stärka varumärke och därigenom förbättra insamlingsmöjligheter. 

 • Grafisk formgivning- Idé, formgivning och produktion av grafiskt material - print, webb, powerpoints, och gärna rörligt. 

 • Skribent - Idé, bearbetning, korrläsning och produktion av texter/copy, t.ex. pressmeddelanden, rapporter, trycksaker, hemsida, till presentationer etc. 

 • Partnerskap - Specifikt arbeta med att ta fram kommunikation, rekrytera och koordinera aktivering av arbetsgivare i projekt. 

 • Research kring projekt och metodutveckling 

 • Event/ Aktiviteter - Stöd och arbete i utveckling och aktivering av utbildningar, program- och partnerskapsaktiviteter. 

 • Bild- Utveckla befintlig bildbank och rörlig bild som kan verka för att stärka programmen i sig och/eller organisationen i stort. 

ÖVRIGA UPPGIFTER: 

 • Stöd till Projektledare i projekt. 

 • Stötta på aktiviteter i programverksamheten (ofta kvällar/helger) vid behov. Detta för att löpande upprätthålla en förståelse och djup kunskap för/om programmet. 

OM DIG 

Vi söker dig som:  

 • Brinner för alla människors lika värde samt jämställdhets- och inkluderingsfrågor. 

 • Är kreativ och tycker om att komma på nya idéer, men samtidigt strukturerad. 

 • Älskar att jobba i team, och är samtidigt självgående, bra på att ta egna initiativ och ta eget ansvar. 

 • Kan vara flexibel – vi är en liten och dynamisk organisation där alla dagar inte är förutsägbara. 

 • Gärna har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. 

 • Gärna har en bakgrund inom idrottsrörelsen. 

I Right To Plays värdegrund värnar vi om mångfald, därför ser vi gärna en bredd av erfarenheter hos dig som ansöker. Vi söker rätt person, och är därför flexibla att till viss del anpassa rollen efter dina styrkor, och vad som ger/tar energi. 

KONTAKTUPPGIFTER 

För mer koll på vår dagliga verksamhet kika in vår Facebook. För frågor kontakta Anna Lindh, Verksamhetschef alindh@righttoplay.com. Är du intresserad av referenser från partners/ideellt engagerade/finansiärer som jobbar med oss, så att du får en mer nyanserad bild, läs vår Verksamhetsberättelse från 2020 (2021 är inte klar ännu..)! Dina framtida kollegor hittar du på vår hemsida

I enlighet med dataskyddsförordningen GDPR så sparar Right To Play Sverige endast den ansökandes uppgifter tills den utlysta tjänsten är tillsatt. När tjänsten är tillsatt så raderas dina uppgifter från våra system och uppgifterna hanteras under ansökningsperioden endast av personer på Right To Play Sveriges kansli. Har du frågor om hur vi hanterar personuppgifter så tveka inte att kontakta oss via  alindh@righttoplay.com