Vill du jobba hos oss? - Tjänsten är nu tillsatt. - Right To Play Sverige

Tillbaka
 • Dela:

Vill du jobba hos oss? - Tjänsten är nu tillsatt.

Engagerad världsförbättrare/koordinator med koll sökes!

Varaktighet: Tillträde så snart som möjligt. Visstidsanställning till september 2018 med chans till förlängning.
Omfattning: Deltid på 50%.
Lön: Individuell lönesättning.
Ansökan:
Personligt brev och CV skickas till alindh@righttoplay.com. Skriv ”Engagerad världsförbättrare” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 21 januari 2018, men urval och intervjuer sker löpande!

OM RIGHT TO PLAY

Right To Play är en internationell välgörenhetsorganisation som arbetar för att skapa ett sundare och tryggare samhälle genom utbildning, idrott och lek. Vår strategi är att använda lekens och idrottens inneboende kraft för att utbilda och ge styrka och självkänsla till barn och unga. Vi finns i 19 länder och når ut till cirka 1 miljon barn och ungdomar runt om i världen varje vecka. I Right To Play Sverige samarbetar vi med kommuner och idrottsföreningar för att utbilda och ge möjligheter åt ensamkommande och nyanlända flyktingungdomar. Genom att bli aktiva deltagare i idrottsrörelsen lär sig ungdomarna också att bli aktiva deltagare i det svenska samhället. Programmet går ut på att ungdomarna ska få ny kunskap, nya kontakter och nya erfarenheter medan de samtidigt får en möjlighet att ha kul på vägen.

 

BESKRIVNING AV UPPDRAGET

Right To Play Sverige söker nu en engagerad världsförbättrare med koll/koordinator att förstärka teamet med. Målet är att tillsammans med Verksamhetsansvarig i Sverige sätta Right To Play Sverige på kartan och bygga vidare på det framgångsrika första år verksamheten haft. Här finns möjlighet att få vara med och bygga en ideell organisation från grunden med ett starkt globalt varumärke i botten, samt att vidareutveckla det program som redan första året förändrat ett par hundra ungdomars liv till det bättre.

Huvudsakligt ansvarsområde är att få in nya intäkter till verksamhetens program genom fonder/stiftelser samt partnerskap med företag, men du kommer även sköta allmän administration samt koordinering av den dagliga verksamheten och allt vad det innebär. Arbetsorten är Stockholm.

 

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Säkra nya intäkter:

 • Koordinera ansökningar till fonder/stiftelser. Från kartläggning, relationsbyggande, till utveckling och framtagande, projektkoordinering och rapportering.
 • Stötta i framtagandet av partnerskapsstrategi, koordinera bearbetning av företag och partnerskap/sponsorskap, samt driva relation och implementering.

Ansvara för administration och koordinering program:

 • Löpande löneadministration, ekonomiuppföljning, och hantering av administrativa uppgifter.
 • Löpande dokumentation inom programmet och måluppföljning per aktivitet.
 • Stötta vid genomförande och sammanställning av effektmätning av program.
 • Koordinera Right To Play Youth Leadership program och Right To Play Referee program.
 • Koordinera kommunikation/contentskapande i egna- och förtjänade kanaler. Både proaktiv- samt reaktiv kommunikation där vi följer vad som händer i programmet och i samhället stort.

 

KVALIFIKATIONER OCH ERFARENHET

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att skriva ansökningar till fonder/stiftelser och/eller arbeta med partnerskap/rättigheter/sponsring.
 • Är flexibel, självgående och som har erfarenhet av att arbeta upp strukturer i en föränderlig miljö. Du ska trivas med att arbeta med både högt och lågt, både hands on och strategiskt.
 • Är självgående och idérik och som gillar att se saker från nya vinklar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

 • Arbete med ungdomar och/eller nyanlända.
 • Engagemang inom idrottsrörelsen.
 • Arbete eller volontäruppdrag inom ideell sektor.
 • Att driva kommunikation genom egna och förtjänade kanaler.

 

KONTAKTUPPGIFTER

För frågor om tjänsten kontakta: Anna Lindh, Verksamhetsansvarig Right To Play Sverige på alindh@righttoplay.com eller på telefon +46 70 181 59 76.

För mer information om Right To Play Sverige se www.righttoplay.se. För mer information om Right To Play globalt se www.righttoplay.com.