Stöd oss - Right To Play Sverige

Stöd oss - Right To Play Sverige

Partnerskap

Vi i Right To Play Sverige har stor erfarenhet av att samarbete med näringslivet. Vi har idag ett flertal företag och partners som jobbar med oss kontinuerligt, flera ända sedan starten 2017. Nedan är exempel på upplägg vi designat med våra partners, alltid relevanta för alla parter. Hör av er om ni önskar mer information genom att kontakta Anna Lindh alindh@righttoplay.com.

Mentorskapsprogrammet – personligt stöd till ungdomar i projektet för att fylla sina CV och hitta vägar att nå sina individuella mål.

Reversed mentorship – utbildade ungdomsmentorer från Right To Play stöttar företagsledare i frågor kring innovation, målgruppskunskap och mångfaldsfrågor.

Right To Plays staffingprogram – möjlighet att vara med och kompetensutveckla och bygga ungdomarna mot deras individuella mål, samtidigt som de blir en resurs i företaget. Skräddarsydda fristående aktiviteter eller längre samarbete.

Arbetsgivare anställer ungdomar på lång sikt, med kompetensbyggande, relationsbyggande och förebyggande on-boarding från Right To Play.


Sagt om vårt mentorporgram...

”Extra positivt i samarbetet med Right To Play har varit att det har funnits en tydlighet i hur processen skulle gå till redan från start, en konkret paketering och med relevant och konkret målsättning.”

”Mentorskapet har utvecklat mig som människa, och gett mig så mycket! Jag är så glad att jag valde att gå med då det öppnat mina ögon för mycket, den lilla tid programmet har ”krävt” har givit så mycket tillbaka. ”

Sagt om ungdomar i vårt staffingprogram..

"Vi är så glada att Right To Plays eventvärdar ville arbeta med oss under vår välgörenhetsmatch tillsammans med Jimmy Durmaz. Förutom att göra ett otroligt arbete och bidra med mycket erfarenhet så kom de även in med en fantastisk energi till oss och den övriga gruppen - det är guld värt! Vi hoppas att vi kommer att få arbeta tillsammans snart igen."

Anna Hiller, Locker Room Talk

Swish

Stöd Right To Play Sverige genom att Swisha på 123 023 0508 eller via bankgiro: 302-7760.